Lasergraveerimine ja -lõikamine


LG N6 kuubikud_250pixelMeie kasutuses on CO2 laserlõikusmasin, millega saab graveerida ja lõigata pehmemaid materjale. Sel meetodil on hea valmistada erinevaid meeneid, graveerida objekte, kuid võimalik on ka valmistada lihtsamaid mehhanismiosasid, korpuseid.  Paremad tulemused saavutatakse lehtmaterjalil, detaili maksimaalsed mõõtmed on (300 x 200) mm. Graveerida saab ka ümaraid objektisid, nt plastik- või puitsilindreid. Lehtmaterjali maksimaalne lõigatav paksus sõltub küll konkreetsest materjalist, kuid üldjuhul jääb vahemikku 3 – 10 mm. Laserlõikamismasina täpsusklass on kuni 0,026 mm (1000 dpi). Levinumad lasergraveeritavad ja -lõigatavad materjalid on vineer, puit, pleksiklaas, papp, KAPA, PVC ja teised levinumad plastikud.
Meie poolt mõningad valmistatud objektid on näha “Tehtud tööd” lehel. Kuna meie ettevõte tegeleb ka erinevate automaatika- ja mehhatroonikalahenduste prototüüp- ja väikeseeriatootmisega, võib meilt küsida ka midagi keerulisemat, kui lihtsalt graveeritud lehtmaterjalist detaili.
Huvi korral saatke meile pilt või joonis koos lühikirjeldusega, mida Te valmistoote näol näha tahaksite. Vajadusel teeme ka Teie lihtsama joonistuse või skitseeringu põhjal valmistoote!